Goed isoleren is een zegen voor uw energiefactuur

Goed isoleren is goed voor het milieu, maar ook voor uw energiefactuur. Wie zijn dak en muren goed isoleert, kan zijn energiekosten aanzienlijk doen dalen. Veca Energy is uw perfecte partner voor een prima isolatie. Ze isoleren niet aleen het dak, maar maken een mooie zolderruimte die kan gebruikt worden als extra woonruimte, kinderkamer of studeerruimte. U kan Veca Energy uit Zonhoven inhuren voor zowel de dakisolatie als voor het isoleren van de binnenkant van de muren van uw woning of bedrijfsruimte. De beste kwaliteitsmaterialen, een rimpeloze afwerking en een stipte uitvoering van de afgesproken termijn, zijn troeven waarmee Veca Energy zich al 10 jaar lang weet te onderscheiden.

Isoleer uw dak of zoldervloer

Bij een spandendak is de meest toegepaste werkwijze tot op vandaag, de plaatsing van de isolatie tussen de spanten. Bij een gordingendak komt de isolatie tussen de gordingen. Een kaderwerk houdt het materiaal op zijn plaats. Dit kan tegelijkertijd worden benut voor de binnenafwerking met matisolatie.  Wanneer de ruimten onder het dak niet als leefruimte worden gebruikt -  bijvoorbeeld door beperkte hoogte- , is het niet nodig het dak te isoleren. In zulke gevallen volstaat het de zoldervloer te isoleren. Dit is niet alleen goedkoper, maar voorkomt bovendien dat warmte naar de onbenutte ruimten doordringt. Dit kan door middel van matisolatie of PUR isolatie.

Waarom isoleren met matisolatie?

De matisolatie die wij aanraden aan onze klanten is 18 cm dik en heeft een Rd waarde van 4.6. Hiervoor ontvangt u een subsidie van 8 euro/m² (afhankelijk van de Rd waarde). De subsidies voor onze klanten worden aangevraagd door VECA Energy uit Zonhoven. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het papierwerk. Meer info :  http://www.knauf.be


Back to Top