Veca Engery is koploper inzake energiezuinig wonen

Bij nieuwbouw en renovatie komt het accent steeds meer te liggen op lage energie en duurzaamheid. En net daar focust Veca Energy uit Zonhoven zich al sinds 2006 op. Zaakvoerders Ronny Switten en Rudi Vaherle hebben maar liefst 12 jaar expertise in de verkoop en plaatsing van zonnenpanelen, zonneboilers. Daarnaast zijn ze ook gekend voor het perfect isoleren van uw woning of bedrijfsruimte. Ze kunnen daarbij een beroep doen op een gedreven team van vijf vaste, ervaren technici.

Kwaliteitsmaterialen van gerenomeerde merken

Wij hebben heel wat tevreden klanten in Limburg en omgeving. Allemaal weten ze onze flexibele, persoonlijke service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding enorm te appreciëren. Met meer dan 4.500 referenties in nieuwbouw en renovatie is Veca Energy een belangrijke, en snelgroeiende speler in de streek. We kiezen resoluut voor kwaliteitsmaterialen van gerenomeerde merken, daarin kunnen we het verschil maken. Bovendien hechten we veel belang aan duurzame technologie, innovatie en ontwikkeling.

Uitvoerig en deskundig advies

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor totaalprojecten, maar we doorkruisen de regio ook voor kleine aanpassingen, onderhoud en herstellingen. We denken voortdurend mee met de klant.  Onze specialisten staan alle dagen klaar om u uitvoerig en professioneel te adviseren over alle mogelijkheden en u te begeleiden bij de juiste keuze.  Daarnaast nemen we ook de aanvraag van diverse overheidssubsidies voor onze rekening.

Nog vragen ? Of een afspraak maken voor een bezoek ter plaatse ? Neem dan beslist contact op. Wij maken graag tijd voor u om een vrijblijvende offerte op te stellen, zelfs in het weekend. Voor storingen, houden we altijd een gaatje vrij in onze agenda. Zo kan u op elk moment op ons rekenen. In noodgevallen kan u ons zelfs 24 uur op 24 bereiken.

fotogalerij

Back to Top