Vlekkeloze plaatsing van uw verwarmingsketel

Veca Energy - Zonhoven - GasketelsVeca Energy uit Zonhoven zorgt voor een feilloze plaatsing van verwarmingsketels op aardgas. We werken uitsluitend met bekende merken die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben, zoals Dietrich, Vaillant, Viessmann en Bulex.  Wij zorgen ook voor onderhoud en herstellingen. Bij storingen van uw verwarmingsketel kan u ons 24 uur op 24 bereiken.

Hoogrendementsketels

Hoogrendementsketels hebben een hoger rendement ten opzichte van de klassieke gasketel. U kan deze verwarmingketels herkennen aan het HR+ label voor aardagasketels. Dit type CV-ketel wordt ook lagetemperatuurketel genoemd en is veel energievriendelijker dan een traditionele verwarmingsketel.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwamingsketels waarmee gestookt kan worden op aardgas of stookolie. Het verschil met de klassieke verwarmingsketel is een hoger rendement door de waterdamp van de gassen om te zetten in warmte.

Verwarmingsketel in combinatie met warmtepomp

Warmtepompen halen het grootste deel van hun energie uit de nabije omgeving. Hierdoor zijn ze bijzonder milieuvriendelijk en energiezuinig. U kan er heel wat kosten mee besparen op uw energiefactuur.

Veca Energy uit Zonhoven is ook specialist in zonnenpanelen, zonneboilers en isolatie. Contacteer ons beslist. En vraag zeker een vrijblijvende offerte aan. Ons team staat alle dagen voor u paraat !

Folder-gasketels:

Back to Top