Zonnepanelen zijn een duurzame investering

Duurzame energie is de toekomst. Niet alleen het milieu vaart er wel bij, maar ook uw energiefactuur zal aanzienlijk dalen.

De visie van Veca Energy is het toegankelijk maken van duurzame energie voor particulieren en bedrijven. Wij menen dat duurzame energie, dus ook zonnepanelen, de toekomst zijn, omdat er steeds meer mensen bewust worden van wat fossiele brandstof doet met onze aarde. De vraag naar deze vorm van energie krijgt steeds meer de voorkeur. Gelukkig maar. De mogelijkheden van duurzame energie zijn erg groot, denk hierbij aan zonnepanelen, maar ook aan zonneboilers en een degelijke isolatie van uw muren en dak.

Betrouwbare partner voor uw duurzame investering

Veca Energy heeft sinds 2006 een uitstekende reputatie opgebouwd in het installeren van fotovoltaïsche zonnepanelen. Dit zijn zonnepanelen voor het aanmaken van eigen elektriciteit. Veca Energy heeft tal van referenties en geniet bekendheid in heel Limburg en omstreken. Reeds meer dan 2000 zonnepanelen- installaties bij zowel particulieren als bedrijven werden door onze firma geplaatst. Door onze jarenlange ervaring in het adviseren, leveren en plaatsen van zonnepanelen zijn wij een betrouwbare partner voor uw duurzame investering. Door onze grote volumes (ongeveer 0.5 Megawatt aan zonnepaneel installaties per jaar, ± 150 zonnepanelen per maand en 8 tot 10 installaties in de maand) kunnen wij de beste kwaliteit zonnepanelen en omvormers aanbieden aan een scherpe prijs. Ook voor het aanmelden bij de netbeheerders kan u op onze service rekenen.

Gerenomeerde merken

Op het vlak van kwaliteit doet Veca Energie geen enkele toegeving. We werken uitsluitend met Duits gecertificeerde producten van IBC Solar. De omvormers waar wij mee werken zijn van SMA met een werkingsrange van 1000 tot 10000 kW. Voor kleine installaties gebruiken we ook het kwaliteitsmerk STECA.

Websites : www.sma-benelux.com , http://www.ibc-solar.nl , www.steca.com

Elk project begint met het luisteren naar de wensen van de klant, en het afstemmen van de verwachtingen aan wat technisch haalbaar is. Als u ons een half uurtje van uw tijd gunt, laten wij u geheel vrijblijvend kennis maken met de voordelen van zonnenpanelen. Wij maken ook graag een offerte op maat van uw project. Neem nu zeker contact op. De investering verdient u snel terug !

U kan ons ook contacteren voor dringende storingen. Dit kan 7 dagen op 7, dag en nacht.

IBC Photovoltaïsche Panelen
Datasheet: IBC 230W PDF
  Allimex Industrial Projects
  CSUN
SMA Omvormers
Website: www.sma-benelux.com/nl_BE/

Back to Top