Hazendansweg 14
3520 Zonhoven

0476 49 28 050476 49 28 05 (RONNY)
0497 50 06 590497 50 06 59 (RUDY)

Airconditioning voor een aangename zomer

Als u overweegt om een airconditioning in Zonhoven of omstreken te installeren dan moet u zeker eens contact opnemen met Veca Solar. Dit bedrijf zorgt voor de volledige plaatsing, afwerking en activatie van de airconditioning. Aarzel dus niet om te steunen op de jarenlange ervaring van dit gedreven team van specialisten.

Plaatst airco in nieuwbouw en renovaties

Wenst u een aangename gevoelstemperatuur tijdens hete dagen? Dan is airconditioning een slimme investering. Naast koude lucht heeft airconditioning ook tal van andere voordelen: luchtverversing, filtering, vochtregeling en eventueel ook verwarming in uw woning. Individuele airconditioning is ideaal om te plaatsen in kleine en middelgrote ruimtes. De temperatuur is gemakkelijk per ruimte te regelen.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak met Veca Solar voor meer informatie over deze fantastische investering. Dit bedrijf plaatst airconditioning in Zonhoven en omstreken. U kunt steeds contact opnemen en informeren naar de gratis en vrijblijvende offerte. De specialisten van Veca Solar komen graag eens langs om alles in detail te bespreken.

MaxiCoolDaikin